Entreprenad

Entreprenad

Behöver du professionell VVS-hjälp för större eller mindre installationer? Vi har mer än 50 års erfarenhet i branschen, så du kan tryggt anlita oss. Vi åtar oss allt från stora, kvalificerade totalentreprenader till mindre installationer. Tänker du till exempel bygga nya villor kan vi hjälpa dig med hela installationen från grunden till kranarna i badrummet. 

Vi utför bland annat:

  • Entreprenad på allt rörarbete
  • Leverans och uppförande av reservvärmecentral och pumpstation
  • Leverans och installation av fjärrvärmecentraler
  • Service och underhåll

Hotellentreprenader

Vi får många återkommande uppdrag inom hotellbranschen då våra entreprenader går fort och ljudlösa nog att utföras under pågående verksamhet vilket innebär minimal intäktsförslust för kunden. Vi har ett brett och stabilt kontaktnät för alla yrkesgrupper då vi ofta har med oss elektriker, snickare med flera.

Fjärrvärmeinstallationer

Funderar du på att ansluta dig till fjärrvärmenätet? Då kan du tryggt anlita oss. Vi har stor erfarenhet av fjärrvärmeinstallationer och licenssvetsning. I Uddevalla har vi installerat fjärrvärme i kommunens fastigheter. Även ett stort antal privata företag, fastigheter och villor är idag anslutna. I Lysekil och på Orust har vi anslutit ett hundratal fastigheter till fjärrvärme.

Effektivisera energianvändningen och spara pengar

Lösningar som effektiviserar energianvändningen kan hålla nere dina kostnader och göra nytta för miljön. Vi har hög teknisk kompetens kring uppvärmning och energibesparing och kan optimera ditt värmesystem, byta från direktverkande el till vattenburen värme, byta radiatorer, blandare, installera värmepumpar och vattenburen golvvärme.

Rotrenovering (stambyten)

Behöver stammarna i din fastighet bytas? Vänd dig med förtroende till oss. Vi åtar oss stambyten i alla typer av fastigheter.

Hör av dig

Kontakta oss för ett möte där vi kan fastställa era behov och presentera en passande lösning. Vi ser framemot att höras!

Följ oss på Facebook