Färdiga badrum

Nytt badrum
- tryggt och bekvämt

Comfort Färdigt Badrum är en helhetslösning där vi ansvarar för hela din badrumsrenovering i Uddevalla och hela trestadsområdet. Du får en kontaktperson som samordnar allt. Certifierade montörer gör att du kan känna dig trygg med att arbetet blir rätt utfört. Du vet i förväg exakt vad ditt nya badrum kommer att kosta och när det kommer att vara färdigt.

Tryggt och komfortabelt helt enkelt!

Så går det till

01

Idé

Kanske vet du redan hur du vill att ditt nya badrum ska se ut. Annars hjälper vår erfarna personal till med tankar och inspiration. I butiken eller hemma i ditt badrum.

02

Se ditt nya badrum i 3D

Ditt nya badrum ritas sedan upp i vårt 3D-program för att testa olika stilar, produkter, material och färger. Programmet gör det enkelt att testa och se olika alternativa lösningar.

03

Offert, fast pris och tidplan

Du får en detaljerad, skräddarsydd offert som innefattar rivning, underarbete, produkter, installation, städning och projektledning av hela badrumsrenoveringen. Plus en tydlig tidplan.

04

Planering, installation och genomförandez

Ett badrumsbygge kräver en rad olika yrkeskompetenser – elektriker, snickare, målare, plattsättare och rörmontörer. Din kontaktperson ser till att arbetet utförs professionellt, i rätt ordning och att det blir färdigt i tid.

05

Besiktning och garantier

När allt är klart bokar vi ett besiktningsmöte där vi checkar av det som är gjort. Du får generösa garantier på både produkter och utfört arbete. Dessutom ingår Comforts Trygghetsgaranti alltid i Comfort Färdigt Badrum.

Välkommen in
till vår butik på Kuröd.

Här finner du allt du behöver för att förverkliga dig badrumsdröm. Kontakta Marina för kostnadsfritt besök och offert.

Följ oss på Facebook