Installerat och klart

Självklart kan vi installera allt vi säljer. I tid. Och till ett fast pris! Vi har drygt 1 800 certifierade montörer som garanterar en trygg och Comfortabel leverans, installerat och klart. Det är säkert!

Comfort

Comfort finns över hela Sverige och hjälper dig med allt som rör vatten och värme. Självklart kan vi installera allt vi säljer. En av våra styrkor är att vi erbjuder såväl tjänster som produkter. Oavsett vad det handlar om, badrums- eller energilösningar, kan vi hjälpa dig med installationen också. Och med generösa garantier på såväl produkter som på utfört arbete kan vi försäkra dig om att du är i trygga händer.

Montörer

Alla våra montörer är utbildade i säker vatten Säker Vatten är ett regelverk som är framtaget av VVS-branschen. Som kund hos oss kan du känna dig trygg med att både kvaliteten på produkterna och att arbetet utförs på ett fackmässigt sätt, av certifierade installatörer.

Hör av dig

Oavsett vad du behöver hjälp med inom VVS så kan vi hjälpa dig. Kontakta oss för mer information och kostnadsfri offert.

Följ oss på Facebook