Om oss

Med hjärtat hos kunden

Rör & Värme i Väst AB är resultatet av att två företagare i Uddevalla respektive Göteborg fick vetskap om att det gamla anrika Rör & Värme i Uddevalla AB var nedläggningshotat. Omgående etablerades ett nytt företag och flertalet av de anställda som drabbats av nedläggningen, erbjöds arbete i det nya företaget.

Rör & Värme i Väst förvärvade varumärket samt immateriella rättigheter och sedan starten har personal rekryterats och idag sysselsätts cirka 30 medarbetare, alla med fokus på lokala företagskunder och privatpersoner. Vi letar alltid efter duktiga VVS-montörer och svetsare, kontakta oss för att få veta mer.

“Vi på Rör & Värme i Väst skall sätta våra lokala kunder först och främst, med hög kunskap hos personalen och god tillgänglighet, säger bolaget försäljningschef, Nicklas Henning.”

Trygghet i arbetsprocessen

Att hjälpa företag, kommuner och privatpersoner med nybyggnation, ombyggnation, renovering samt översyn och service är kärnan. Även försäljning och installation av värmekällor är också en huvudverksamhet, tillsammans med konceptet “färdigt badrum”.

Företaget fortsätter att vara etablerat på Kuröd i Uddevalla, men flyttade till samma fastighet som det välkända Uddevallabolaget Multimontage i samband med etableringen. Dessutom uppfördes ett nytt showroom  med allt som kan önskas inom VVS, kakel, badrumsinredning och bemannad rådgivning.

Rör & Värme i Väst AB ägs av Leeward KI-gruppen, vilken omsätter cirka 300 miljoner per år. Företaget är medlem i branschorganisationerna VVS 2000 och VVS-I, samt i Comfort-kedjan – en av Sveriges ledande kedjor inom badrum och VVS med fler än 130 medlemsföretag över hela landet.

Följ oss på Facebook